Pirotehnika

V naši prodajni dejavnosti že vrsto let namenjamo tudi nekaj pozornosti zabavi in nepozabnim doživetjem, s katerimi si popestrimo najbolj veseli mesec v letu, to je december. V naši ponudbi vam nudimo pester izbor najkvalitetnejših pirotehničnih izdelkov priznanih proizvajalcev, kot so Orion, Hamex in Piroplanet. Vsi izdelki iz naše ponudbe so kontroliranega porekla in kvalitetne izdelave, zanesljivi ter varni za uporabo, skladni z EN normami, kakor tudi s standardi in normami ter zakonskimi odredbami in določili, ki veljajo v državah Evropske unije.

Veselimo se vašega obiska in prepričani smo, da boste z našo ponudbo zadovoljni, verjetno se bodo tega najbolj razveselili naši najmlajši prijatelji.

ORION pirotehnika

Ognjena krogla

Učinki: poleti v zrak, med vrtenjem rapršuje iskrice, leti na višini približno 2 metra. Osnovno pakiranje je škatlica, 2 kosa v škatlici, 24 škatlic v dosplayu, 6 displayev v katronu.

Dimna krogla

Učinki: kroglice z vžigalno vrvico, ob aktiviranju spuščajo barvni dim. Trajanje učinka od 15-18 sekund. Osnovno pakiranje je paketek, 6 kosov v paketku, 30 paketkov v displeju, 12 displayev v katonu.

Bazuka

Učinki: 10 izstrelkov z žvižgajočim pokom.Trajanje učinka je 45 sekund, dolžina leta približno 15 metrov. Osnovno pakiranje je paket, 2 kosa v paketu, 60 paketov v kartonu.
Rakete

Turbo

Učinki: srebrna in modra potonika in srebrni ribji efekt, višina leta približno 40 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 36 škatel v kartonu.

Tornado

Učinki: krizantema v srebrni in vijolikčasti barvi, višina leta približno 50 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 24 škatel v kartonu.

Venera

Učinki: zlata vrba in modre bleščice, višina leta približno 50 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 24 škatel v kartonu.

Neon

Učinki: srebrni ribji efekt, z rdečo, modro, vijoličasto potoniko, srebrna krizantema. Višina leta približno 60 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 20 škatel v kartonu.

Diamant

Učinki: srebrna krona s srebrno rožo. Višina leta približno 60 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 20 škatel v katronu.

Laser

Učinki: srebrna in zelena vrteča se vrba. Višina leta približno 70 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 18 škatel v kartonu.

Super nova

Učinki: prasketajoča krizantema. Višina leta približno 90 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 16 škatel v kartonu.

Mega star

Učinki: močan val z zelenim listjem. Višina leta približno 90 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 16 škatel v katronu.

Titan

Učinki: srebrna palma, vijoličasta krizantema s prasketanjem. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 16 škatel v kartonu.

King

Učinki: rdeča krona. Višina leta približno 90 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 6 kosov v škatli, 16 škatel v kartonu.

SF

Učinki: krona z modro krizantemo in zlato sledjo, višina leta približno 100 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 4 kosi v škatli, 8 škatel v kartonu.

NO. 1

Učinki: bleščice krizanteme z modro-rdečo kokos sledjo in srebrnim dežjem, višina leta približno 100 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 4 kosi v škatli, 8 škatel v kartonu.

Sky rider

Učinki: srebrno prasketajoča se vrba, višina leta približno 100 metrov. Osnovni pakiranje je kos, 4 kosi v škatli, 8 škatel v kartonu.

Apollo

Učinki: modra potonika z srebrnim dežjem, rdeča, zelena in srebrno prasketajoča se palma, višina leta približno 100 metrov. Osnovno pakiranje je kos, 4 kosi v škatli, 8 škatel v kartonu.