Orodja

O orodjih
Za opravljanje dejavnosti na področju avtoreparaturnih del, kakor tudi za opravljanje vsehostalih del obdelovanja kovin, so neizbežno potrebna kvalitetna in vzdržljiva orodja. V našem prodajnem programu nudimo kvalitetna orodja priznanih svetovnih proizvajalcev, ki v vseh segmentih te dejavnosti, spadajo v sam vrh svetovne kvalitete izdelave orodij. brizgalne-plosce
Devilbiss - brizgalne pištole
devilbliss
Devilbiss je vrhunski proizvajalec brizgalnih pištol, ki spada v svetovnem merilu med najkvalitetnejše izdelovalce tovrstnih orodij, ki so namenjena profesionalni rabi ter vsem ostalim tehnološko zahtevnejšim uporabnikom. S svojo vrhunsko dovršeno tehnologijo izdelovanja brizgalnih pištol, zagotavlja profesionalno učinkovitost pri nanašanju raznovrstnih sodobnih materialov na obdelovane površine. Specialne brizgalne pištole Devilbiss so namenjene za nanos sodobnih tehnično najzahtevnejših materialov oz. pripravkov; primerjev, brizgalnih polnil, kakor tudi vseh drugih podložnih materialov, ter barv, lakov, zaščitnih slojev, ter za doseganje oz. ujemanje najzahtevnejših odtenkov metalnih barv. Brizgalne pištole se odražajo z visoko zmogljivostjo in velikim izkoristkom, izdelane so iz visoko kvalitetnih materialov, anatomsko oblikovano ohišje je izdelano iz antikorozivnega materiala. Zagotavljajo izredno precizno regulacijo količine uporabljenega materiala, optimalno nastavitev snopa brizganja in zračnega tlaka. Opremljene so tudi s slepim ventilom za kontrolo vstopnega tlaka. V prodajnem programu je zajetih več modelov brizgalnih pištol, ki so namenjena za različne namene uporabe.
Sata - brizgalne pištole
sata
Sata prav tako spada med vodilne izdelovalce brizgalnih pištol, s svojo tehnologijo izdelave orodja zagotavlja visoko zmogljivost orodja ter maksimalen iskoristek, natančno regulacijo količine nanašanja materijala, nastavitev optimalnega snopa in zračnega tlaka. Ohišje je srbno oblikovano, ter izdelano iz kvalitetnih nerjavečih materialov-medenine. Brizgalne pištole so namenjene profesionalni rabi ter zahtevnejšim uprabnikom.
Orodja RUPES za obdelavo kovin
rupes
V prodajnem programu vam nudimo tudi vrhunska orodja za obdelavo kovin, priznanega italijanskega proizvajalca ročnih orodij RUPES. Orodja odlikuje precizna kvalitetna izdelava in vsestranska uporaba, vzdržljivost in velika moč, ter zelo dolga življenska doba. Orodja so izdelana na elektro in pnevmatski pogon.

Program orodij RUPES, vključuje sledeča orodja; kotna brusilka, orbitalna brusilka, random orbitalna brusilka, planetarna brusilka, polirka, ter mobilni sesalnik za odvajanje prahu, katerega je možno priključiti na vsa orodja z dodatnim nastavkom za odsesavanje prašnih delcev. Program vključuje več različnih modelov omenjenih orodij, ki se razlikujejo po maksimalnem številu vrtljajev in velikosti diska. Tehnične podatke posameznega modela orodja, si lahko podrobneje ogledate v generalnem katalogu orodij proizvajalca Rupes, ki vam je na voljo v naši prodajalni.
Ostala orodja
ostala-orodja
Naša ponudba zajema tudi vsa ostala orodja, razne pripomočke ter dodatke za izvajanje različnih del, hobi program orodij proizvajalca MBX in še orodja nekaterih drugih izdelovalcev.